Дамска чанта от старият пуловер

умни къщи, изграждане на умна къща, автоматизиране на апартамент

Как да си направим дамска чанта от старият пуловер? Сигурна съм, че всяка от вас има поне един такъв пуловер, който пазите евентуално, за да разплете и да използва конците в даден момент. Задръжте! Ето ви идея, с която ще имате страхотна нова дамска плетена чанта от този пуловер. Освен пуловера, ще имате нужда от още някои неща, но за това можете да видите в снимката.

Дамска чанта от старият пуловер

Не се бяхте сетили? За това ние сме тук. Абонирайте се за нашият моден блог и ще получавате всякакви идеи за това как да преобразите гардеробът и домът си.

След тази страхотна идея за това как да си направим модерна плетена дамска чанта, съм убедена, че ще изникнат още много идеи в главата ви. Понякога е толкова просто, но ви трябва жокер. Например, можете да комбинирате и с дънков плат от старите дънки, като вземете джоба и го пришиете отпред. Или да направите чантата наполовина дънкова.. Преобърнете целият си гардероб и използвайте наличното като направите нови неща за себе си или за домът си. Това се нарича да рециклираш стари дрехи.

дамска чанта от старият пуловер