Дамски летни нощници и пижами

умни къщи, изграждане на умна къща, автоматизиране на апартамент

Дамски летни нощници и пижами

През 2017 можете да се насладите на уникални модели дамски летни нощници и пижами. Производителните на дамско бельо от SEVIM отново успяха да ни изненадат с много пъстри и нежни материи. Това фирма в Турция, която се занимава в производство на дамска конфекция и бельо с дългогодишен опит.

Радваме се, че можем да ви предложим едни от най-качествените дамски нощници и пижами на българският пазар. Разнообразието е голямо, а удовлетворението не закъснява.

Разгледайте всички предложения и изберете своите модели нощници и пижами, без които няма да можете – ТУК!

Дамски летни нощници и пижами

Лятна дамска нощница от памук

Можем да предложим огромно разнообразие от памучни нощници в много меки и ефирни модели на рокля. Тук имаме от много пъстри до изчистени модели нощници. Някои от тях дори луксозни комплекти от нощница с халат, които са и уникален избор за подарък. Всяка от нощниците и пижамите са в пластмасов джоб с капса и красива обложка. Само трябва да изберете подаръчна торбичка и имате най-добрата изненада за любимата, за мама, за баба..

Следват дамски нощници в модел туника. Уникални цветове от синьо, сиво, розово, пепел от рози.. Всяка от тях мека удобна и мека. Най-хубавото при всички модели е, че можете да ги носите и като ежедневно облекло в къщи. Страхотно, нали? Имате едно универсално решение, с което да си гарантирате удобство и комфорта да се чувствате добре в кожата. Какво би била активната почивка без любимата ви нощница или пижама?

Тук идва ред да кажем и за пижамите. За жените, които предпочитат този модел, имаме огромен избор. Пижама с потник и къси панталонки, пижама с по-широк свободен потник и къс панталон. Може би предпочитате тениска с къси панталони, та дори и комплект пижама с тениски и 7/8 клин.

Дамски летни нощници и пижами

Лятна дамска пижама от потник и къс панталон

Успяхме ли да привлечем вниманието ви? Ето и още! Марката SEVIM предлага нощници и пижами от едно ново поколение текстил наречен МОДАЛ. Това е еко материя, която надминава качествата на памука. Тя е много по-тънка, позволява свободно преминаване на въздуха през нея и е много мека на допир. Създадена е чрез специална обработка за извличане на целулозните влакна от бук. Много по-издръжлива във времето на носене и пране. Тя се комбинира с памука, което е основа за създаване на конфекцията изобщо. Така се получава една страхотна комбинация от материя, която гарантира уникално усещане за кожата. Тъй като е еко материя, тя не дразни кожата, а напротив. Може да ви донесе още по-голям комфорт. В крайна сметка това е, което всеки търси – качество на разумни цени.

При нас ще намерите дамски летни нощници и пижами с различни декорации – с паднелки, с дантела.. В цветове като изумрудено зелено, бордо, пепел от рози, с леопардова шарка.. Ще се убедите сами.

Дамски летни нощници и пижами

Лятна дамска нощница – туника

Тук е момента да кажем нещо за цените на дамските нощници и пижами. Можем да предложим модели от 95% процента памук на цени от 25лв, 30 лв. 35 лв. … в зависимост от модела. Едва ли ще ви изненадам ако кажа, че комбинацията от памук и модал правят пижамите и нощниците по-скъпи. Но си заслужава инвестицията. Ще можете да ги носите дълго и да се радвате на качеството им.