Малка дамска чанта от старите дънки

умни къщи, изграждане на умна къща, автоматизиране на апартамент

Малка дамска чанта от старите дънки

Малка дамска чанта от старите дънки. Много сладурска идея за малка дамска чанта, с която да се наконтите или да изненадате своята принцеса с нея. Цветна и интересна, свежа и модерна дънкова чантичка, подходяща за много типове облекло. Естествено вие можете да измислите различни декорации върху нея и да я направите по свой вкус. Важното е, че ефекта ще е на лице. Сигурна съм, че много ваши приятелки ще бъдат впечатлени от новата ви дамска чанта.

За вашата принцеса това ще бъде едно ново попълнение за училище или за игра в квартала. Ще може да носи най-необходимото с нея и ще накара доста свои приятелки да завиждат.

Ако имате пъстри дамски дънки, които се каните да изхвърлите, това е възможност да ги оползотворите. В такъв случай, няма да се налага да слагате нови декорации отгоре, а ще се възползвате от шарките по дънките.

Дръжката можете да направите от плат, като сплетете плитка и ще имате страхотна комбинация за коланчето, както можете да видите на снимката. Много свежа идея. Творете с удоволствие!

Малка дамска чанта от старите дънкиМалка дамска чанта от старите дънки