Малка дамска чанта от старите дънки

Малка дамска чанта от старите дънки

Малка дамска чанта от старите дънки. Много сладурска идея за малка дамска чанта, с която да се наконтите или да изненадате своята принцеса с нея. Цветна и интересна, свежа и модерна дънкова чантичка, подходяща за много типове облекло. Естествено вие можете да измислите различни декорации върху нея и да я направите по свой вкус. Важното е, че ефекта ще е на лице. Сигурна съм, че много ваши приятелки ще бъдат впечатлени от новата ви дамска чанта.

За вашата принцеса това ще бъде едно ново попълнение за училище или за игра в квартала. Ще може да носи най-необходимото с нея и ще накара доста свои приятелки да завиждат.

Ако имате пъстри дамски дънки, които се каните да изхвърлите, това е възможност да ги оползотворите. В такъв случай, няма да се налага да слагате нови декорации отгоре, а ще се възползвате от шарките по дънките.

Дръжката можете да направите от плат, като сплетете плитка и ще имате страхотна комбинация за коланчето, както можете да видите на снимката. Много свежа идея. Творете с удоволствие!

Малка дамска чанта от старите дънкиМалка дамска чанта от старите дънки