Стягащо бельо за рокля

умни къщи, изграждане на умна къща, автоматизиране на апартамент

Стягащо бельо за рокля

При нас ще намерите два модела стягащо бельо за рокля с презрамки и без презрамки. Купила сте нова рокля и леко прозира? Трябва да изглеждате страхотно? Имате най-доброто решение от стягащо бельо рокля, което ще бъде едновременно подплата, за да не прозира нищо и ще оформи цялото ви тяло. Говоря и от собствен опит. С прозрачна рокля, това стягащо бельо в телесен цвят се слива с тена на кожата и не личи изобщо, че отдолу имате има нещо. Както се казва „с един куршум – два заека“.

Моделиращото бельо не случайно се нарича така. То извайва цялата ви фигура и оформя целият силует. Един много бърз начин да направите корекция на тялото си или определени зони. За това имаме различни модели моделиращо и стягащо бельо с двойно стягащи колани в талията за още по-ефективен резултат.

Вижте всички предложения за стягащо бельо ТУК!

Стягащо бельо за рокля

Стягащо бельо за рокля с презрамки

Стягащото бельо е много удобно и не пречи на правилната циркулация на кръвта в тялото. Това ще рече, че няма да ви стяга до толкова, че да се чувствате неудобно. Напротив, ще имате удобство и перфектна визия. Материята е антибактериална и противогъбична – вид дишаща материя. Качествено дамско стягащо и моделиращо бельо, което ще можете да намерите в множество модели при нас.

Стягащо бельо за рокля

Коригиращо бельо за рокля без презрамки

Бельото е внос от Турция – марка M.I.Korse. За наше щастие имаме много доволни клиенти – и жени и мъже, които след това взимат и още и още различни модели. Вече две години подред радваме нашите клиенти с качеството, което можем да предложим на българският пазар.

Открийте още : дамски сутиени за голям бюст, луксозни дамски бикини, прашки, боксерки и бразилиани, памучно дамско и мъжко бельо, нощници и пижами, детско бельо.. Всичко това на достъпни цени! Убедете се сами, като посетите нашият официален сайт www.Kapriz.eu