Стягащо бельо клин с висока талия

умни къщи, изграждане на умна къща, автоматизиране на апартамент

Стягащо бельо клин с висока талия

Стягащо бельо клин с висока талия. Много от вас са се чудели защо да си вземат стягащо бельо. Чували сте за този тип бельо, но все още се колебаете, дали да опитате. Стягащото бельо има много предимства. Едно от тях е, че може да окаже видимо подобрение на фигурата ви. Моделиращо бельо, както още го наричат, пристяга и оформя цялото тяло. В нашият сайт ще намерите много модели коригиращо и стягащо бельо, предназначени за различните зони на тялото.

Можете да разгледате всички модели стягащо бельо – ТУК. Ако сте харесали точно този модел – кликнете ТУК.

Този модел стягащо бельо клин е с висока талия до под бюста. Със силиконови ленти, за да не се свлича. Ефективно прибира корема и оформя талията, за да оформи фигурата ви в пясъчен часовник. Друг ефект от стягащото бельо е, че при по-едри жени ще създаде комфорт при движение през деня. Също така ще можете да си позволите да сложите всякакъв тоалет.

Стягащото бельо може да се носи под всякакви дрехи – под панталон, под пола, под рокля.. Като за това имаме различни модели стягащо и моделищо бельо: клин, рокля, бикини, корсет, къси панталони, боксерки.. 

Коригиращото бельо е направено от 82% микрофибър и 18% полиамид. Материята е антибактериална и противогъбична. Вид дишаща материя, която да бъде достатъчно стегната, но и еластична, за да не създава дискомфорт. Няма да пречи на правилната циркулация на кръвта в тялото ви и не стиска.

Стягащото бельо е внос от Турция и е с гарантирано качество. Ще можете да го носите дълго време. Този модел се предлага и в големи размери до 3-4 XL. В черно, телесно и бял цвят. В телесен цвят това бельо е най-подходящо, той като можете да го носите под всеки тип дрехи, дори и прозиращи.

Не пропускайте да разгледате всички полезни статии, които сме поставили в сайта ни. Можете дори да се абонирате за нашият Бюлетин, който ще изпраща към вас нови и свежи статии.