Стягащо бельо прашка

умни къщи, изграждане на умна къща, автоматизиране на апартамент

Стягащо бельо прашка

Стягащо бельо прашка е новият хит в дамското бельо. Така е, защото при нас се предлага с двойно стягащ колан в талията. Уникален ефект, който ви гарантира тънка талия и плосък корем.

Вижте всички модели стягащо бельо ТУК!    Специалното ни предложения от стягащо бельо прашка – ТУК!

Общо за стягащото бельо можем да кажем, че е направено точно с тази цел. То трябва да е достатъчно стегнато, за да има ефект и в същото време да не ви пречи и да създава неудобство. Коригиращото бельо от нашата колекция е точно това. Предлага качество, което рядко можете да получите и то на разумни цени. Моделите от колекцията моделиращо бельо са доста и всеки от тях е предназначен за различна област на тялото. Това го прави подходящо за всяка жена, която иска да коригира определи зони от тялото си.

Стягащо бельо прашка

Стягащ колан прашка

Стягащо бельо прашка е двойно стягащ колан от марката M.I.Korse – Турция и мога да се похваля с много доволни клиенти, колкото и не скромно да звучи това. Но е факт, че моделиращото бельо, което предлагаме е изработено така, че да постигнете желаният резултат за оформена фигура с лекота. В същото време да се чувствате добре.

Този модел стягащ колан прашка е за зоната на корема и талията, като обхваща зоната високо над корема и ниско под талията. Със силиконова лента е, за да не свлича. В зоната на дупето е ушито така, че да не ви пречи и да не го усещате. С плосък шев, първо за да не личи под дрехите и после да няма оформени краища, които да ви създават неудобство. Можете да го носите под всякакъв тип дрехи – под дънки, рокля, пола, къси панталони.. То по никакъв начин няма да личи, особено в телесен цвят. Това е универсалният цвят в този тип бельо, защото се слива с тенът на кожата. Така можете да го сложите и под прозрачна рокля и никой няма да разбере, че е там.

Сами разбирате, че предимствата на бельото, което ви предлагаме са много. На вас оставяме да се убедите.