Стягащо бельо с презрамки

умни къщи, изграждане на умна къща, автоматизиране на апартамент

Стягащо бельо с презрамки

Стягащо бельо с презрамки в уникален модел, който комбинира в себе си стягащо бельо, двойно стягащ колан и антицелулитна зона. Това е един от най-предпочитаните и продавани модели оформящо бельо на пазара, за това което предлага.

Можете да разгледате целият асортимент от моделиращо и коригиращо бельо – ТУК. Ако сте харесали точно този модел – кликнете ТУК!

Първо има двойно стягащ колан в талията, което е още по-ефективен начин за оформяне на талията и прави фигурата ви пясъчен часовник. В крайна сметка това е целта на този тип бельо – да стяга и да оформя в желаната зона.

Второ: в зоната на бедрата материята е антицелулитна. Направена е така, че от вътрешната страна има малки издатини, които при движение, правят масаж с цел премахване на целулита. В същото време при редовна употреба, ще предотврати повторната му поява. Ето ви още един начин да оформите фигурата си и да я запазите така във времето.

стягащо бельо с презрамки

Стягащо бельо с презрамки и антицелулитна зона, с двойно стягащ колан в талията

В комбинация от този тип стягащо бельо и упражнения или фитнес, ще можете по-лесно и бързо да достигнете желаната форма на тялото си и дори може да отслабнете по-бързо. Но имайте в предвид, че само бельото не може да свали от килограмите ви. За съжаление, всяка от нас ще трябва да се изпоти, за да постигне желаният резултат.

Трето : това е оформящо бельо за цялото тяло от коленете до под бюста. Ще прибере и оформи всички целият ви силует.

Както казах в началото – този модел коригиращо бельо е един от най-предпочитаните на пазара и вече знаете защо. Можете да го носите под всяка дреха. Направено е от антибактериална и противогъбична материя – 82% Микрофибър и 18% Еластан. С плосък шев е, за да не личи под дрехите. Достатъчно стегнато е, за да моделира тялото, но не пречи на правилната циркулация на кръвта. Също така е подходящо за носене след раждане, но при препоръка от лекар. Задължително направете консултация с него, в случай че имате проведени по-сложни интервенции, за да няма странични ефекти. Най-хубавото е, че се предлага в големи размери до 3-4XL и всяка дама може да се възползва от него.

Стягащото бельо е внос от Турция и е с гарантирано качество. Ще можете да го носите дълго време и да се радвате на резултатите от него.