Стягащ дамски корсет

умни къщи, изграждане на умна къща, автоматизиране на апартамент

Стягащ дамски корсет

Стягащ дамски корсет за корема и талията. Много удобен модел стягащо дамско бельо и много предпочитан от жени и дори мъже, които искат да коригират само зоната в талията и корема. Този модел стягащо дамско бельо е от полиамид и има телени ивици, вградени във вътрешната част. Това е страхотно, защото не само ще има ролята на коригиращо бельо, но ще държи стойката ви изправена. Много ефективно пристяга и оформя талията ви за фигура пясъчен часовник. Можете да го носите под всяка дреха и в телесен цвят се слива с цвета на кожата. Това бельо е марка MINIMIZER, който е един от най-добрите производители на бельо в Турция. От тях можем да ви предложим и страхотни модели дамски сутиени, с които ще имате комфорта, който търсите. Ние предлагаме един огромен избор от дамски сутиени за малък и голям бюст от B, C, D, DD, E чашка.

Разгледайте всички предложения от стягащо дамско бельо ТУК! Ако сте харесали точно този модел стягащ корсет – кликнете ТУК!

Стягащ дамски корсет

Стягащ дамски корсет за корем и талия

Не пропускайте да разгледате и всички други предложения от стягащо дамско бельо, с което да коригирате различни зони от тялото си – бедрата, талията, корема, ханша.. При нас ще намерите множество модели от моделиращо бельо, с които да се насладите на комфорта от бельото си. Изберете стягащо бельо клин, моделиращо бельо за рокля, моделиращо бельо с презрамки, оформящо бельо с двойно стягащ ефект или стягащо бельо прашка… Всичкото бельо, което предлагаме е внос от Турция от доказани производители на дамска конфекция и бельо за световният пазар. Ето че можете сега да вземете от него на страхотни ниски цени. От тук можете да влезете в официалният ни сайт и да разгледате всички предложения от дамско бельо, някои от които са с намаление и ще можете да пазарувате още по-евтино.